منتديات تيسمسيلت
مرحبا بكم في منتديات تيسمسيلت

طبخة رمضانية شرقية

اذهب الى الأسفل

طبخة رمضانية شرقية

مُساهمة من طرف Admin في الخميس أغسطس 12, 2010 8:09 pm


ذى طعمها وطريقتها سهله وطعمها شئ والله

*·~-.¸¸,.-~*المقادير*·~-.¸¸,.-~*


جرام باف بيستري الجاهزة
1/4 لحمة معصجة عادي بالبصل
3 جبنة مثلثات
2 ملعقة جبن شيدر
1 ملعقة خلطة فلفل " فلفل احمر +فلفل اخضر+ثوم((( انا مااحب استخدم الثوم بالاكل بس للى يحب بيطلع طعمه جنان)))))+زيت زيتون+التوابل تفرم مع بعض
1/4 كوب لبن+بيضة مخلوطين مع شوية فلفل اسود

*·~-.¸¸,.-~* الطريقه *·~-.¸¸,.-~*

نفرد العجينة مستطيل و تدهن بالجبنة المثلثات
نفرد اللحمة المفرومة علي العجينة
يوضع خلطة الفلفل بس مش كتير بس للطعم
نرش الجبنة الشيدر
نلف العجينة زي السينابون
نفطع العجينةحلقات (( بنفس طريقه تقطيع السنبون ))
نضعها في صينية بايركس
تدهن بخليط البيض و اللبن
نحطها في فرن 180 درجة لمدة نصف ساعة تقريبا او لغاية ما لونهم يبقي دهبي

وبالف هنى وعافيه
avatar
Admin
Admin

ذكر عدد الرسائل : 836
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 27/11/2007

http://tissemsilt.ahlamontada.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى